Individuālās braunija kūkas
29. janvāris, 2023
Braunijs visur tiek servēts sagriezts taisnstūros. Jā, to ir ļoti vienkārši pagatavot, bet tas nav iemesls, lai tik pat vienk…
Lasīt tālāk05. februāris, 2019
Par eksotisku, vieglu kokteili labāka var būt tikai eksotiska, viegla kūka! Kokoss, ananass un laims, iespējams, ir saderīgākais trio garšu pasaulē.
Lasīt tālāk29. janvāris, 2023
Braunijs visur tiek servēts sagriezts taisnstūros. Jā, to ir ļoti vienkārši pagatavot, bet tas nav iemesls, lai tik pat vienk…
Lasīt tālāk08. oktobris, 2020
Vitetējā biškopja medus, trekns skābais krējums un kārtīgi izcepts "koržs", tā ir īsta meduskūka, tā kā ome cepa.…
Lasīt tālāk18. jūnijs, 2022
Kūkai ir krēmīgs centrs un dziļi karamelizēta "sadedzināta" augšējā un apakšējā daļa. Manuprāt, šī ir perfekta recept…
Lasīt tālāk25. novembris, 2020
FRANCIJAS KLASIKA - GARŠĪGI, ĀTRI UN VIENKĀRŠI
Lasīt tālāk15. jūlijs, 2022
Viens no maniem lielākajiem izaicinājumiem virtuvē bija perfektie biezpiena plācenīši.
Lasīt tālāk23. novembris, 2017
Garšo pēc svaigas un aromātiskas medus kūkas - mitra, sulīga, saldskāba. šī man pašai ir mīļākā kūka!
Lasīt tālāk01. jūlijs, 2021
Ar sezonālām ogām un augļiem
Lasīt tālāk23. novembris, 2017
Viegli pagatavojami un ārkārtīgi garšīgi, mani mīļākie cepumi! Tekstūra mīksta pa vidu, birstoša gar malām, garša - pilnīga un š…
Lasīt tālāk05. oktobris, 2020
Ātri, vienkārši un sezonāli.
Lasīt tālāk