PINA COLADA

PINA COLADA

Par eksotisku, vieglu kokteili labāka var būt tikai eksotiska, viegla kūka! Kokoss, ananass un laims, iespējams, ir saderīgākais trio garšu pasaulē.

Lasīt tālāk

FRAISIER

FRAISIER

Zemeņu laika klasika, kas manā izpildījumā ir kļuvusi vēl gaisīgāka un ogaināka. Fraisier tiek gatavota no diviem Genoise …

Lasīt tālāk
Basku siera kūka

Basku siera kūka

Kūkai ir krēmīgs centrs un dziļi karamelizēta "sadedzināta" augšējā un apakšējā daļa. Manuprāt, šī ir perfekta recept…

Lasīt tālāk
Rabarberu plātsmaize

Rabarberu plātsmaize

Rabarberi ir perfekti! Kūkās, Pavlovās, desertos un, protams, plātsmaizē. To saldskābā garša pufīgā biskvītā vai gaisīgā ze…

Lasīt tālāk
OGU UN JOGURTA DESERTS

OGU UN JOGURTA DESERTS

Vasarīgs, dzirkstošs un svaigs! Šo recepti var pielāgot savām vēlmēm un iespējām, piemēram, gatavot tikai divas no kārtām va…

Lasīt tālāk
MEDUSKŪKA

MEDUSKŪKA

Vitetējā biškopja medus, trekns skābais krējums un kārtīgi izcepts "koržs", tā ir īsta meduskūka, tā kā ome cepa.…

Lasīt tālāk