NUTTY
02. februāris, 2019
Lazdu rieksti, pralinē, karamelizēta šokolāde un vafeles. Receptes autors un mans skolotājs Karim Bourgi ir viens no tala…
Lasīt tālāk05. februāris, 2019
Par eksotisku, vieglu kokteili labāka var būt tikai eksotiska, viegla kūka! Kokoss, ananass un laims, iespējams, ir saderīgākais trio garšu pasaulē. Receptes ideja tika aizgūta no Karim Bourgi kūkas "Aurore".
Lasīt tālāk02. februāris, 2019
Lazdu rieksti, pralinē, karamelizēta šokolāde un vafeles. Receptes autors un mans skolotājs Karim Bourgi ir viens no tala…
Lasīt tālāk23. novembris, 2017
Garšo pēc svaigas un aromātiskas medus kūkas - mitra, sulīga, saldskāba. Kārtām klājās dažādas garšas un tekstūras, veidojot saba…
Lasīt tālāk20. jūlijs, 2019
Veselīgs un garšīgs brokastu deserts.
Lasīt tālāk13. februāris, 2019
Perfekts deserts vasaras ogu sezonā - irdena smilšu mīkla, klasisks vaniļas krēms un saldskābas avenes.
Lasīt tālāk22. jūlijs, 2019
Salasīt meža mellenes un vismaz reizi gadā izcept klasisku pīrāgu - tā lai viss ir zils!
Lasīt tālāk26. jūnijs, 2019
Rabarberi ir perfekti! Kūkās, Pavlovās, desertos un, protams, plātsmaizē. To saldskābā garša pufīgā biskvītā vai gaisīgā ze…
Lasīt tālāk27. novembris, 2017
Godīgi - kā man ir apnikušas mērcēto-blenderēto Indijas riekstu un avokado vegānu kūkas, kuras ir visur! Šis "bu…
Lasīt tālāk19. jūnijs, 2019
Aromātisks, krēmīgs un ar trauslu, kraukšķīgu karameles kārtiņu.
Lasīt tālāk