PINA COLADA

PINA COLADA

Par eksotisku, vieglu kokteili labāka var būt tikai eksotiska, viegla kūka! Kokoss, ananass un laims, iespējams, ir saderīgākais trio garšu pasaulē.

Lasīt tālāk

FRAISIER

FRAISIER

Zemeņu laika klasika, kas manā izpildījumā ir kļuvusi vēl gaisīgāka un ogaināka. Fraisier tiek gatavota no diviem Genoise …

Lasīt tālāk
MEDUSKŪKA

MEDUSKŪKA

Vitetējā biškopja medus, trekns skābais krējums un kārtīgi izcepts "koržs", tā ir īsta meduskūka, tā kā ome cepa.…

Lasīt tālāk
Basku siera kūka

Basku siera kūka

Kūkai ir krēmīgs centrs un dziļi karamelizēta "sadedzināta" augšējā un apakšējā daļa. Šī ir perfekta recepte - tikai piecas…

Lasīt tālāk
Ogu rulete

Ogu rulete

Vasarīga, saldskāba, gaisīga - vienkārša klasika jebkuram gada laikam. Atliek atrast sulīgākās un saldākās ogas sezonā.

Lasīt tālāk
Rabarberu plātsmaize

Rabarberu plātsmaize

Rabarberi ir perfekti! Kūkās, Pavlovās, desertos un, protams, plātsmaizē. To saldskābā garša pufīgā biskvītā vai gaisīgā ze…

Lasīt tālāk