FRAISIER
26. May, 2022
Zemeņu laika klasika, kas manā izpildījumā ir kļuvusi vēl gaisīgāka un ogaināka. Fraisier tiek gatavota no diviem Genoise …
Lasīt tālāk05. February, 2019
Par eksotisku, vieglu kokteili labāka var būt tikai eksotiska, viegla kūka! Kokoss, ananass un laims, iespējams, ir saderīgākais trio garšu pasaulē.
Lasīt tālāk26. May, 2022
Zemeņu laika klasika, kas manā izpildījumā ir kļuvusi vēl gaisīgāka un ogaināka. Fraisier tiek gatavota no diviem Genoise …
Lasīt tālāk27. July, 2023
Mans mīļākais persiku laika deserts! Viegls, dzirkstošs, svaigs un garšīgs.
Lasīt tālāk08. October, 2020
Vitetējā biškopja medus, trekns skābais krējums un kārtīgi izcepts "koržs", tā ir īsta meduskūka, tā kā ome cepa.…
Lasīt tālāk18. June, 2022
Kūkai ir krēmīgs centrs un dziļi karamelizēta "sadedzināta" augšējā un apakšējā daļa. Šī ir perfekta recepte - tikai piecas…
Lasīt tālāk15. July, 2022
Viens no maniem lielākajiem izaicinājumiem virtuvē bija perfektie biezpiena plācenīši.
Lasīt tālāk29. January, 2023
Vasarīga, saldskāba, gaisīga - vienkārša klasika jebkuram gada laikam. Atliek atrast sulīgākās un saldākās ogas sezonā.
Lasīt tālāk26. June, 2019
Rabarberi ir perfekti! Kūkās, Pavlovās, desertos un, protams, plātsmaizē. To saldskābā garša pufīgā biskvītā vai gaisīgā ze…
Lasīt tālāk25. October, 2021
Un bonusā cepts ābols ar kārtaino mīklu rudens/ziemas sezonai.
Lasīt tālāk06. June, 2021
Vasarīgs, dzirkstošs un svaigs! Šo recepti var pielāgot savām vēlmēm un iespējām, piemēram, gatavot tikai divas no kārtām va…
Lasīt tālāk